Ιστολόγιο

Χρήσιμα άρθρα προς ενημέρωση

Διαβάστε

Εργασία από το σπίτι

Εργασία από το σπίτι με ασφάλεια!

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων της επιχείρησής παραμένει σημαντική ανεξάρτητα από την τοποθεσία που δουλεύουμε. Παρακάτω θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές για το πως μπορείτε να το πετύχετε.

Περισσότερα...
πιστοποιητικό SSL

Η Google στο χαρακτηρίζει Μη Ασφαλές!

Εδώ και καιρό θα έχεις αντιληφθεί ότι αναφέρουμε συχνά πως το πιστοποιητικό SSL είναι απολύτως απαραίτητα, τόσο για την ασφάλεια των επισκεπτών/ πελατών του site σου, όσο και για το SEO σου. Αυτή η πληροφορία είχε προκύψει από επίσημη ανακοίνωση της Google το 2014, όπου επισήμανε ότι το HTTPS αποτελεί κριτήριο κατάταξης για τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Περισσότερα...
προώθηση ιστοσελίδας

Προώθηση ιστοσελίδας στη κορυφή του Google seo.

Πόσο καιρό θα πάρει η διαδικασία του Google SEO μέχρι να φανούν τα αποτελέσματα; Σε πόσο καιρό θα βρίσκεται η ιστοσελίδα μου στην πρώτη σελίδα της μηχανής αναζήτησης; Γιατί παίρνει τόσο καιρό η διαδικασία;

Περισσότερα...
Responsive ιστοσελίδα

Σχεδιάζουμε Responsive Ιστοσελίδα

Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν επιγραμματικά στο responsive design και τη σημασία του για το SEO και την ταχύτητα μίας ιστοσελίδας. Όμως οι ανάγκες των αναγνωστών μας για μία πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση, μας ώθησαν να εμβαθύνουμε περισσότερο στο κομμάτι αυτό.

Περισσότερα...
2017 Σχεδιασμός ιστοσελίδας και επίπεδος σχεδιασμός

2017 Σχεδιασμός ιστοσελίδας και επίπεδος σχεδιασμός

Οι σχεδιαστικές τάσεις συχνά καλύπτουν αρκετά χρόνια (ακόμα και δεκαετίες για ορισμένους τύπους σχεδιασμού), αλλά o σχεδιασμός Ιστοσελίδας είναι μια τάση που μεταβάλλεται αστραπιαία ακολουθώντας την τεχνολογία , όπου οι αλλαγές έρχονται και παρέρχονται αρκετά συχνά.

Περισσότερα...