Loading...

Κατασκευή Ιστοσελίδας


Υπηρεσίες

Κατασκευή Ιστοσελίδας.

Όταν κάνεις κάτι που αγαπάς πολυ, πολλές φορές και έχεις πρόοδο, τότε γίνεσαι καλός σε αυτό. Έτσι στη bluehost.gr, έχοντας αρκετή εμπειρία στον σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδας με bootstrap, έχουμε μάθει να στήνουμε επιχειρήσεις και όχι απλά να κάνουμε κατασκευή ιστοσελίδας. Είτε πρόκειται για μικρές επιχειρήσεις ή μεγάλες εταιρείες εφαρμόζουμε πάντα την ίδια αρχή: Πάθος για δημιουργία και αυτό είναι που φέρνει αποτέλεσμα. Χαράσσουμε την πορεία σας στο διαδίκτυο χάρη στο υψηλό επίπεδο γνώσεων των συνεργατών μας. Η απόδειξη των όσων λέμε είναι οι δεκάδες πελάτες μας, ρωτήστε τους ελεύθερα!

Κατασκευή ιστοσελίδας στα μέτρα σας

Σίγουρα θα έχετε δει πολλές ιστοσελίδες που σας εντυπωσιάζουν από την πρώτη στιγμή. Έχετε αναρωτηθεί γιατί συμβαίνει αυτό; Ο λόγος είναι γιατί η σχεδίασή τους είναι ιδιαίτερα ελκυστική για τον επισκέπτη. Στη bluehost.gr, θα πραγματοποιηθεί ένας μοναδικός σχεδιασμός ιστοσελίδας μαγνητίζοντας το βλέμμα του επισκέπτη από το 1ο δευτερόλεπτο. Παντρεύουμε την καλαισθησία με τις καινοτόμες τεχνολογίες δίνοντας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Εστιάζουμε σε βάθος στην αισθητική των ιστοσελίδων μας, δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν τη δουλειά μας. Φτιάχνουμε ιστοσελίδες στα μέτρα σας που φέρνουν εγγυημένα αποτελέσματα. Ενώ ταυτόχρονα τηρούμε τις προδιαγραφές που δίνουν οι μηχανές αναζήτησης ώστε οι ιστοσελίδες σας να εμφανίζονται ψηλά στα αποτελέσματα της αναζήτησης.

Σχεδιασμός της ιστοσελίδας για κινητά και tablet με bootstrap

Σύμφωνα με τα στατιστικά της Google, περίπου 75% των ενηλίκων συνδέεται στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας σταθερές και κινητές συσκευές, ποσοστό που ήταν στο 68% το 2014. Στη bluehost.gr, κάνουμε τη κατασκευή ιστοσελίδας με τεχνολογία που επιτρέπει την άψογη εμφάνιση της ιστοσελίδας σας σε κάθε φορητή συσκευή.
Στη bluehost.gr πραγματοποιούμε κατασκευή ιστοσελίδας από το μηδέν με τεχνολογία bootstrap. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να είναι επεκτάσιμα, σταθερά και ασφαλή και να είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης.
Στη bluehost.gr δεν είμαστε της φιλοσοφίας «1 για όλα», επιλέγουμε τα πιο κατάλληλα μέσα με βάση τις ανάγκες σας.

Δυναμική σελίδα με Joomla ή wordpress!

To Joomla! και το Wordpress είναι ένα βραβευμένα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), τα οποία σας δίνουν τη δυνατότητα να οικοδομήσετε μια δυναμική σελίδα και ισχυρές online εφαρμογές.
Πολλές πτυχές, συμπεριλαμβανομένης της ευκολία της χρήσης, η επεκτασιμότητα και η υποστήριξη κάνουν το Joomla και το Wordpress τα πιο δημοφιλή λογισμικά για κατασκευή ιστοσελίδων.
Το καλύτερο από όλα, είναι λύσεις ανοικτού κώδικα που είναι ελεύθερα διαθέσιμες σε όλους, μειώνοντας το κόστος κατασκευής.
Ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου είναι ένα λογισμικό που παρακολουθεί κάθε κομμάτι του περιεχομένου στην ιστοσελίδα σας.
Το περιεχόμενο μπορεί να είναι απλό κείμενο, φωτογραφίες, μουσική, βίντεο, έγγραφα, ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε.
Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της χρήσης ενός CMS είναι ότι δεν απαιτεί σχεδόν καμία τεχνική δεξιότητα ή γνώση για τη διαχείριση.
Δεδομένου ότι το CMS διαχειρίζεται όλο το περιεχόμενό σας.

Τι μπορώ να φτιάξω με ένα CMS?


Ένα CMS χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο σε δυναμικούς δικτυακούς τόπους κάθε μεγέθους και κατεύθυνσης. Για παράδειγμα:

  • Εταιρικές ιστοσελίδες ή πυλών
  • Εταιρικά intranets και extranets
  • Online περιοδικά, εφημερίδες και δημοσιεύσεις
  • E-commerce και online κρατήσεις
  • Κυβερνητικές εφαρμογές
  • Ιστοσελίδες μικρών επιχειρήσεων
  • Ιστοσελίδες για οργανώσεις μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα
  • Πύλες με βάση την κοινότητα, το σχολείο, την εκκλησία
  • Προσωπικές ή οικογενειακές ιστοσελίδες

Αποφάσισα να κατασκευάσω την ιστοσελίδα μου σε ένα CMS, Πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι θα έχω υποστήριξη στο μέλλον?
Όποιο από τα δύο open source CMS (Joomla / Wordpres) και να επιλέξετε σήμερα,υποστηρίζεται από μια ζωντανή και αναπτυσσόμενη κοινότητα από χρήστες και ταλαντούχους προγραμματιστές.
Οι ρίζες αυτών των δύο CMS πάνε πίσω στο 2000 και με πάνω από 200.000 χρήστες και προγραμματιστές στη κοινότητα, το μέλλον φαίνεται λαμπρό.

Σχεδιασμός και κατασκευή eshop!

Χρησιμοποιούμε μια ευρεία γκάμα εφαρμογών ηλεκτρονικών καταστημάτων για το σχεδιασμό του eshop σας.

Δεν γνωρίζω από υπολογιστές, πως θα διαχειριστώ την ιστοσελίδα μου?

Τα CMS (Joomla / Wordpress) έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι εύκολα στη χρήση ακόμα και από τον πιο άπειρο χρήστη.
Η blueHost.gr θα στήσει το CMS και θα σας δώσει τους κωδικούς εισόδου.
Στη συνέχεια μετά από μια ολιγόωρη εκπαίδευση θα είστε σε θέση να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας, εμπλουτίζοντας τη με νέα άρθρα, φωτογραφίες και βίντεο.

Αν πάλι η καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας είναι μια σελίδα κατασκευασμένη από την αρχή σε Bootstrap τότε η εταιρία μας αναλαμβάνει τη πλήρη διαχείριση της ιστοσελίδας σας.