Εργασία

Επιτρέψτε στο προσωπικό σας να εργάζεται από το σπίτι μέσω ίντερνετ.

Περισσότερα


Εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ - Τηλεργασία

Εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ

Στις μέρες μας γίνεται όλο και πιο επιτακτική η ανάγκη για εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ η αλλιώς τηλεργασία.
H εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τη παραγωγικότητα αλλά και τη διάθεση για εργασία από τον εργαζόμενο.

Πλέον με τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση του Covid-19 η τηλεργασία είναι πλέον επιτακτική ανάγκη.
Δυστυχώς η Ελλάδα είναι πίσω σε θέματα εργασίας από το σπίτι και η παρούσα κατάσταση μας βρήκε απροετοίμαστους.

Ερωτήματα λοιπόν προκύπτουν.
Είναι η επιχείρησή μου έτοιμη για εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ? Μπορώ να κάνω κάτι για να βάλω την τηλεργασία στη καθημερινότητα της επιχείρησης μου και των εργαζομένων της?

Η BlueHost.gr καταλαβαίνοντας τις ανάγκες του σύγχρονου εργοδότη προσπαθεί να συμβάλει διαθέτοντας τις γνώσεις και την εξειδίκευσή της πάνω στο αντικείμενο προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες της, στη μέση επιχείρηση που δε μπορεί να ανταπεξέλθει στο υπέρογκο κόστος της εργασίας από το σπίτι, διαθέτοντας απλές, εύκολες, οικονομικές και καινοτόμες λύσεις στη διάθεσή σας.
Οι λύσεις που προτείνουμε μπορούν να καλύψουν από μια μικρή επιχείρηση των 2~3 εργαζόμενων μέχρι και πολύ μεγαλύτερες των 25~30.

τηλεργασία

Ας δούμε κάποιες από τις απορίες που μπορεί να προκύψουν.

Τι πρέπει να διαθέτω για τηλεργασία?
Θα πρέπει ο χώρος εργασία σας να διαθέτει ηλεκτρονικούς υπολογιστές και πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Θα πρέπει οι εργαζόμενοι να πάρουν τους υπολογιστές σπίτι τους?
Όχι, ο κάθε εργαζόμενος θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον προσωπικό του υπολογιστή και να διαθέτει πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Θα πρέπει να αγοράσω πάλι τα προγράμματα που χρησιμοποιούμε στην εργασία μας?
Όχι, Από το προσωπικό του υπολογιστή στο σπίτι θα μπαίνει στον υπολογιστή της εργασίας και θα εργάζεται σαν να βρίσκεται στο χώρο εργασίας.
Θα μπορεί να γίνει χρήση των εκτυπωτών?
Η εκτύπωση των εγγράφων θα μπορεί να γίνει από τον υπολογιστή του σπιτιού στον εκτυπωτή της επιχείρησης.
Θα πρέπει να υπάρχει προσωπικό στο χώρο εργασίας?
Καλό θα ήταν να υπάρχει ένα προσωπικό ασφαλείας στο χώρο εργασίας, ακόμα και ένα άτομο, είναι αρκετό για αυτή την εργασία, ώστε να ανοίγει και να κλείνει τους υπολογιστές, να παίρνει τα έγγραφα από τους εκτυπωτές και να διαχειρίζεται τυχών προβλήματα που θα προκύψουν και δεν μπορούν να λυθούν με την τηλεργασία.
Είναι ασφαλές για την επιχείρησή μου η εργασία από το σπίτι?
Ναι είναι. Η BlueΗost.gr στήνει ένα VPN (εικονικό ιδιωτικό δίκτυο) και συνδέει τους υπολογιστές της εργασίας με τους υπολογιστές του σπιτιού σαν να ήταν ενωμένοι με ένα καλώδιο. Με αυτό τον τρόπο μόνο όσοι υπολογιστές βρίσκονται σε αυτό το εικονικό δίκτυο μπορούν να βλέπουν την κίνηση των δεδομένων ανάμεσά τους.

Έχοντας δει σε γενικές γραμμές το τρόπο και τις απαιτήσεις της εργασίας από το σπίτι, μένει να αναφέρουμε και το κόστος.
Η κάθε επιχείρηση είναι μοναδική, με τις δικές της ανάγκες και ιδιαιτερότητες, οπότε είναι αδύνατο να θέσουμε ένα κόστος για όλες τις επιχειρήσεις.
Σε γενικές γραμμές ο εργοδότης θα πρέπει να υπολογίζει κατ' ελάχιστο τα 80,00€ + ΦΠΑ, εφάπαξ.
Το αναφερθέν ποσό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τις απαιτήσεις της επιχείρησης.

Η BlueHost.gr αναλαμβάνει να στήσει, να καθοδηγήσει και να εκπαιδεύσει τους εργαζόμενους της επιχείρησής σας, ώστε να αποδώσει πάλι στο 100% των δυνατοτήτων της το συντομότερο δυνατό.
Για πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την BlueHost.gr στο 693.70.16.778 ή στο 21.111.64.841