Τιμολόγηση, Πελατολόγιο, Αρχειοθέτηση Μηχανικών

Απογειώστε την επιχείρησή σας και την παραγωγικότητά σας

Περισσότερα Φόρμα Ενδιαφέροντος

Digital Engineer v.4 - Πρόγραμμα για μηχανικούς
Το πρόγραμμα Digital Engineer είναι μια online διαδικτυακή εφαρμογή που έρχεται να καλύψει το κενό που έχουν τα προγράμματα των μηχανικών στο τομέα της αρχειοθέτησης και του πελατολογίου.
Όντας ο ίδιος μηχανικός, και έχοντας ένα αρχείο 30ετίας, διαπίστωσα ότι κατανάλωνα πολύ χρόνο για να βρω σε ποιο φάκελο έχω τα σχέδια που μου ζητούσε ο πελάτης.
Τα χειρόγραφα «μπλοκάκια» γρήγορα γέμιζαν μουτζούρες και το excel ήταν πολύ δύσχρηστο.

Να σας παρουσιάσω λοιπόν το Digital Engineer. Μια εφαρμογή για μηχανικούς.
 • Διαθέτει Πελατολόγιο που καταχωρούμε αρκετά στοιχεία για τον πελάτη μας, ώστε να μην ψάχνουμε μετά να βρούμε τηλέφωνα, εμαιλ και ΑΦΜ.
 • Τα στοιχεία που καταχωρούμε, στο πελατολόγιο, αυτόματα μπαίνουν στην αρχειοθέτηση, οπότε μετά πατώντας πάνω στο όνομα του πελάτη μας δίνει μια λίστα με όλες της εργασίες αλλά και το φάκελο στον οποίο έχουμε για αρχειοθέτηση τα σχέδιά μας και τα υπόλοιπα έγγραφα.
 • Έχοντας καταχωρημένα τα στοιχεία του πελάτη και την εργασία, το μόνο που μας μένει είναι να καταχωρήσουμε και την αξία της εργασίας, οπότε το πρόγραμμα μας τυπώνει το αντίστοιχο Παραστατικό (ΑΠΥ/ΤΠΥ), το οποίο μετά την πρόσφατη αλλαγή της νομοθεσίας και την κατάργηση της θεώρησης από τις εφορίες, είναι νόμιμο και απλά μπορούμε να το τυπώσουμε και να το δώσουμε στον πελάτη. Φυσικά όλα τα παραστατικά που τυπώνουμε παραμένουν στη βάση δεδομένων και μπορούμε ανά πάσα στιγμή να ζητήσουμε επανεκτύπωση από το πρόγραμμα. Αν για κάποιο πελάτη έχουμε κόψει παραστατικό, τότε όταν τον αναζητήσουμε στη βάση, κάτω από τα στοιχεία του και τις εργασίες, θα εμφανιστούν οι αριθμοί των αντίστοιχων παραστατικών που έχουμε εκδώσει για αυτόν.
 • Άλλο ένα σημαντικό κομμάτι του προγράμματος είναι η άμεση ενημέρωση των πελατών, αφού ο πελάτης με το όνομά του και το ΑΦΜ του, μπορεί να διαβάσει τις σημειώσεις που έχει κάνει ο μηχανικός για κάθε εργασία του.
 • Όλο το πρόγραμμα, έχει γίνει με βασικό σκοπό την πρόσβασή του από οποιαδήποτε συσκευή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μπείτε και να εκτελέσετε όλες τις εργασίες ακόμα και από το κινητό σας.
 • Τέλος, όλοι αποκτούν μια μίνι ιστοσελίδα, με λίγα λόγια για την εταιρία τους, καθώς και ένα χάρτη με την τοποθεσία του γραφείου τους. Τα στοιχεία της σελίδας αυτής αλλάζουν εύκολα μέσα από το μενού διαχείρισης.
 • Μπορείτε να δείτε ένα βίντεο από το πρόγραμμα εδώ:

  Δείτε το Demo.
  Για να κάνετε είσοδο στο πρόγραμμα παρακαλώ χρησιμοποιήστε τα παρακάτω στοιχεία:
  Α.Μ.ΤΕΕ: demo
  Κωδικός: demo

  Η συνδρομή για τη χρήση του προγράμματος ανάλογα με το κύκλο χρέωσης είναι:

  30 ημέρες
  12,00€
  180 ημέρες
  60,00€
  365 ημέρες
  100,00€
  730 ημέρες
  180,00€
  Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

  Με κάθε συνδρομή αποκτάτε απεριόριστες θέσεις εργασίας, άμεση αναβάθμιση του προγράμματος σε κάθε νεώτερη έκδοση, δωρεάν μηνιαία αντίγραφα ασφαλείας,

Φόρμα Ενδιαφέροντος